MARC details
000 -CABECERA |
Longitud fija campo de control |
03132cam a22003617 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
Número de control |
w20312 |
003 - IDENTIFICADOR DELl NÚMERO DE CONTROL |
Identificador del número de control |
NBER |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
Fecha y hora de la última transacción |
20211020105856.0 |
006 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA - CARACTERÍSTICAS DEL MATERIAL ADICIONAL |
Códigos de información de longitud fija - Características del material adicional |
m o d |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Campo fijo de descripción física |
cr cnu|||||||| |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA |
Códigos de información de longitud fija |
210910s2014 mau fo 000 0 eng d |
100 1# - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
<a href="Lafontaine, Francine.">Lafontaine, Francine.</a> |
9 (RLIN) |
14757 |
245 10 - TÍTULO PROPIAMENTE DICHO |
Título |
Serial Entrepreneurship: |
Resto del título |
Learning by Doing? / |
Mención de responsabilidad, etc. |
Francine Lafontaine, Kathryn Shaw. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
Cambridge, Mass. |
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
National Bureau of Economic Research |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
2014. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
1 online resource: |
Otras características físicas |
illustrations (black and white); |
490 1# - MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
NBER working paper series |
Designación de volumen o secuencia |
no. w20312 |
500 ## - NOTA GENERAL |
Nota general |
July 2014. |
520 3# - NOTA DE SUMARIO |
Sumario, etc, |
Among typical entrepreneurs, is the serial entrepreneur more likely to succeed? If so, why? We answer these two questions using a comprehensive and unique data set on all establishments started at any time between 1990 and 2011 to sell taxable goods and services in the state of Texas. An entrepreneur is defined as the owner of a new business. A serial entrepreneur is one who opens repeat businesses. The success of the business is measured by the duration over which the business is in operation. The data show that serial entrepreneurship is relatively uncommon in retail trade. Of the almost 2.3 million retail businesses of small owners of new businesses in our data, only 25 percent are started by owners who have started at least one business before, and only 8 percent are started by an owner who is still operating at least one other business started earlier. However, once one becomes an entrepreneur for a second time, the probability of becoming one a third time, or fourth time, and so on, keeps rising. Moreover, we find that an owner's prior experience at starting a business increases the longevity of the next business opened, and that controlling for person fixed effects, prior experience still matters. Finally, experience at starting retail businesses in other sectors (e.g. a clothing store versus a repair shop) is beneficial as well, though not as much as same sector experience, and not in the restaurant sector. We conclude that prior experience imparts general skills that are useful in running the new business. |
530 ## - NOTA DE FORMATO FÍSICO ADICIONAL DISPONIBLE |
Nota de formato físico adicional disponible |
Hardcopy version available to institutional subscribers |
538 ## - NOTA DE DETALLES DEL SISITEMA |
Nota de detalles del sistema |
System requirements: Adobe [Acrobat] Reader required for PDF files. |
538 ## - NOTA DE DETALLES DEL SISITEMA |
Nota de detalles del sistema |
Mode of access: World Wide Web. |
588 0# - NOTA DE FUENTE DE LA DESCRIPCIÓN |
Nota de fuente de la descripción |
Print version record |
690 #7 - CAMPOS LOCALES DE ENCABEZAMIENTO DE MATERIA |
Término local o nombre geográfico como elemento de entrada |
J00 - General |
Fuente de encabezamiento o término |
Journal of Economic Literature class. |
690 #7 - CAMPOS LOCALES DE ENCABEZAMIENTO DE MATERIA |
Término local o nombre geográfico como elemento de entrada |
J24 - Human Capital • Skills • Occupational Choice • Labor Productivity |
Fuente de encabezamiento o término |
Journal of Economic Literature class. |
690 #7 - CAMPOS LOCALES DE ENCABEZAMIENTO DE MATERIA |
Término local o nombre geográfico como elemento de entrada |
L26 - Entrepreneurship |
Fuente de encabezamiento o término |
Journal of Economic Literature class. |
690 #7 - CAMPOS LOCALES DE ENCABEZAMIENTO DE MATERIA |
Término local o nombre geográfico como elemento de entrada |
L81 - Retail and Wholesale Trade • e-Commerce |
Fuente de encabezamiento o término |
Journal of Economic Literature class. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
Shaw, Kathryn. |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE ENTIDAD |
Nombre de entidad o nombre de jurisdicción como elemento inicial |
National Bureau of Economic Research. |
830 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE SERIE - TÍTULO UNIFORME |
Título uniforme |
Working Paper Series (National Bureau of Economic Research) |
Designación de volumen o secuencia |
no. w20312. |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICO |
Identificador Uniforme del Recurso (URI) |
<a href="https://www.nber.org/papers/w20312">https://www.nber.org/papers/w20312</a> |
856 ## - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICO |
Texto del enlace |
Acceso en línea al DOI |
Identificador Uniforme del Recurso (URI) |
<a href="http://dx.doi.org/10.3386/w20312">http://dx.doi.org/10.3386/w20312</a> |
942 ## - ENTRADA DE ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA) |
Fuente de clasificaión o esquema |
Dewey Decimal Classification |
Koha [por defecto] tipo de item |
Working Paper |