MARC details
000 -CABECERA |
Longitud fija campo de control |
07673nam a22006135i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
Número de control |
978-1-4615-0811-3 |
003 - IDENTIFICADOR DELl NÚMERO DE CONTROL |
Identificador del número de control |
DE-He213 |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
Fecha y hora de la última transacción |
20210420094859.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Campo fijo de descripción física |
cr nn 008mamaa |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA |
Códigos de información de longitud fija |
121227s2002 xxu| s |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) |
9781461508113 |
-- |
978-1-4615-0811-3 |
024 7# - OTROS IDENTIFICADORES NORMALIZADOS |
Número normalizado o código |
10.1007/978-1-4615-0811-3 |
Fuente del número o código |
doi |
050 #4 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Número de clasificación |
QL1-991 |
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA |
Código de categoría de materia |
PSV |
Fuente |
bicssc |
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA |
Código de categoría de materia |
SCI070000 |
Fuente |
bisacsh |
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA |
Código de categoría de materia |
PSV |
Fuente |
thema |
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Número de clasificación Decimal |
590 |
245 10 - TÍTULO PROPIAMENTE DICHO |
Título |
Commercial Chicken Meat and Egg Production |
Medio |
[electronic resource] / |
Mención de responsabilidad, etc. |
edited by Donald D. Bell, William D. Weaver. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN |
Mención de edición |
5th ed. 2002. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN , DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT |
Lugar de producción, publicación, distribución, fabricación |
New York, NY : |
Nombre del productor, editor, distribuidor, fabricante |
Springer US : |
-- |
Imprint: Springer, |
Fecha de de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright |
2002. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
XCVI, 1365 p. |
Otras características físicas |
online resource. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO |
Término de tipo de contenido |
text |
Código de tipo de contenido |
txt |
Fuente |
rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO |
Nombre del tipo de medio |
computer |
Código del tipo de medio |
c |
Fuente |
rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE |
Nombre del tipo de soporte |
online resource |
Código del tipo de soporte |
cr |
Fuente |
rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL |
Tipo de archivo |
text file |
Formato de codificación |
PDF |
Fuente |
rda |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
1 The World's Commercial Chicken Meat and Egg Industries -- 2 Components of the Poultry and Allied Industries -- 3 Modern Breeds of Chickens -- 4 Anatomy of the Chicken -- 5 Formation of the Egg -- 6 Behavior of Chickens -- 7 Behavioral Genetics -- 8 Poultry Housing -- 9 Fundamentals of Ventilation -- 10 Fundamentals of Managing Light for Poultry -- 11 Waste Management -- 12 External Parasites, Insects, and Rodents -- 13 Feed and the Poultry Industry -- 14 Digestion and Metabolism -- 15 Major Feed Ingredients: Feed Management and Analysis -- 16 Broiler Nutrition -- 17 Feeding Egg-Type Replacement Pullets -- 18 Feeding Commercial Egg-Type Layers -- 19 Feeding Broiler Breeders -- 20 Vitamins, Minerals, and Trace Ingredients -- 21 Feed Formulation and the Computer -- 22 Consumption and Quality of Water -- 23 Microorganisms and Disease -- 24 Immunity -- 25 Vaccines and Vaccination -- 26 Medication for the Prevention and Treatment of Diseases -- 27 Diseases of the Chicken -- 28 Biosecurity on Chicken Farms -- 29 Cleaning and Disinfecting Poultry Facilities -- 30 Diagnostic Testing -- 31 Operating a Poultry Enterprise -- 32 Record Management -- 33 Computer Applications -- 34 Managing the Breeding Flock -- 35 Development of the Embryo -- 36 Hatchery Planning, Design, and Construction -- 37 Equipment for Hatcheries -- 38 Maintaining Hatching Egg Quality -- 39 Factors Affecting Hatchability -- 40 Operating the Hatchery -- 41 Introduction to the US Chicken Meat Industry -- 42 A Model Integrated Broiler Firm -- 43 Broiler Management -- 44 Quality Assurance and Food Safety-Chicken Meat -- 45 Microbiology of Poultry Meat Products -- 46 Processing Chicken Meat -- 47 Poultry Processing-Inspection and Grading -- 48 Further-Processing Poultry and Value-Added Products -- 49 Introduction to the US Table-Egg Industry -- 50 A Model One Million Hen In-Line Egg Production Complex -- 51 Cage Management for Raising Replacement Pullets -- 52 Cage Management for Layers -- 53 Management in Alternative Housing Systems -- 54 Flock Replacement Programs and Flock Recycling -- 55 Egg Production and Egg Weight Standards for Table-Egg Layers -- 56 Egg Handling and Egg Breakage -- 57 Shell Eggs and Their Nutritional Value -- 58 Processing and Packaging Shell Eggs -- 59 Further-Processing Eggs and Egg Products -- 60 Shell Egg Quality and Preservation -- 61 Quality and Functionality of Egg Products -- 62 Egg Quality Assurance Programs -- Section XI. Append -- 64-A List of Periodicals and Scientific Journals -- 64-B Partial List of Books on Poultry and Related Subjects -- 64-C Partial List of International Chicken Breeding Companies -- 64-D Partial List of International Equipment Manufacturers -- 64-E List of Poultry Professional and Trade Associations -- 64-F List of Institutions with Significant Research and Education Programs in Poultry (US and Canada) -- 64-G Conversion Tables. |
520 ## - NOTA DE SUMARIO |
Sumario, etc, |
Commercial Chicken Meat and Egg Production is the 5th edition of a highly successful book first authored by Dr. Mack O. North in 1972, updated in 1978 and 1984. The 4th edition was co-authored with Donald D. Bell in 1990. The book has achieved international success as a reference for students and commercial poultry and egg producers in every major poultry producing country in the world. The 5th edition is essential reading for students preparing to enter the poultry industry, for owners and managers of existing poultry companies and for scientists who need a major source of scientifically based material on poultry management. In earlier editions, the authors emphasized the chicken and its management. The 5th edition, with the emphasis shifted to the commercial business of managing poultry, contains over 75% new material. The contributions of 14 new authors make this new edition the most comprehensive such book available. Since extensive references are made to the international aspects of poultry management, all data are presented in both the Imperial and Metric form. Over 300 tables and 250 photos and figures support 62 chapters of text. New areas include processing of poultry and eggs with thorough discussions of food safety and further processing. The business of maintaining poultry is discussed in chapters on economics, model production firms, the use of computers, and record keeping. Updated topics include: breeders and hatchery operations; broiler and layer flock management; replacement programs and management of replacements; nutrition; and flock health. New chapters address flock behavior, ventilation, waste management, egg quality and egg breakage. Other new features include a list of more than 400 references and a Master List of the tables, figures, manufacturers of equipment and supplies, research institutions, books and periodicals, breeders, and trade associations. Commercial growers will find the tables of data of particular interest; scientists will be able to utilize the extensive references and to relate their areas of interest to the commercial industry's applications; and students will find that the division of the book into 11 distinct sections, with multiple chapters in each, will make the text especially useful. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Zoology. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Agriculture. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Animal genetics. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Agricultural economics. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Animal ecology. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Food-Biotechnology. |
650 14 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Zoology. |
Número de control del registro de autoridad |
https://scigraph.springernature.com/ontologies/product-market-codes/L25007 |
650 24 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Agriculture. |
Número de control del registro de autoridad |
https://scigraph.springernature.com/ontologies/product-market-codes/L11006 |
650 24 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Animal Genetics and Genomics. |
Número de control del registro de autoridad |
https://scigraph.springernature.com/ontologies/product-market-codes/L32030 |
650 24 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Agricultural Economics. |
Número de control del registro de autoridad |
https://scigraph.springernature.com/ontologies/product-market-codes/W47000 |
650 24 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Animal Ecology. |
Número de control del registro de autoridad |
https://scigraph.springernature.com/ontologies/product-market-codes/L19015 |
650 24 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Food Science. |
Número de control del registro de autoridad |
https://scigraph.springernature.com/ontologies/product-market-codes/C15001 |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
Bell, Donald D. |
Término indicativo de función |
editor. |
Código de función |
edt |
-- |
http://id.loc.gov/vocabulary/relators/edt |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
Weaver, William D. |
Término indicativo de función |
editor. |
Código de función |
edt |
-- |
http://id.loc.gov/vocabulary/relators/edt |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE ENTIDAD |
Nombre de entidad o nombre de jurisdicción como elemento inicial |
SpringerLink (Online service) |
773 0# - ENLACE AL DOCUMENTO FUENTE |
Título |
Springer Nature eBook |
776 08 - ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL |
Información sobre la relación |
Printed edition: |
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) |
9780792372004 |
776 08 - ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL |
Información sobre la relación |
Printed edition: |
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) |
9781461352518 |
776 08 - ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL |
Información sobre la relación |
Printed edition: |
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) |
9781461508120 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICO |
Identificador Uniforme del Recurso (URI) |
<a href="https://s443-doi-org.br.lsproxy.net/10.1007/978-1-4615-0811-3">https://s443-doi-org.br.lsproxy.net/10.1007/978-1-4615-0811-3</a> |
912 ## - |
-- |
ZDB-2-SBL |
912 ## - |
-- |
ZDB-2-SXB |
912 ## - |
-- |
ZDB-2-BAE |
942 ## - ENTRADA DE ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA) |
Fuente de clasificaión o esquema |
Dewey Decimal Classification |
Koha [por defecto] tipo de item |
E-Book |